V75-i-ostersund-och-oslo

V75 med högtryck i Östersund och Oslo

Det finns en sträcka på cirka 57 mil mellan Östersund i Jämtlands län och Oslo.

Enligt tidiga väderprognoser för kommande helg förväntas det bli riktigt sommarväder på båda platserna. På lördagen kan temperaturen stiga upp till cirka 20 grader med solsken i Jämtland. Prognoserna talar också om temperaturer på cirka 25 grader på Bjerkebanan i Oslo på söndagen.

– Det är fina hästar rakt över i loppen hos oss och dessutom ser det ut att bli toppväder på det, säger sportchefen B-O Månsson på Östersundstravet.
Största loppet Jämtlands Stora Pris för den högsta klassen lockar med 600 000 kronor i förstapris. Ett lopp över 2140 meter som körs som V75-6 på lördagen.
Tre deltagare från årets elitlopp på Solvalla kommer till start i Östersunds största travlopp: Daniel Redéns Hail Mary, Timo Nurmos Brother Bill och australiensiske hästen Just Believe.

En miljon i Oslo GP

I Oslo Grand Pris på Bjerkebanan deltar tre hästar som tränas av svenskar. Förstapriset i detta prestigefyllda lopp, som är Norges största, är en miljon norska kronor. De svenska tränarna Jerry Riordan, Joakim Lövgren och Björn Goop representerar sina färger med hästarna Aetos Kronos, Oscar L.A. och Moni Viking.

Observera att V75-loppet startar på lördagen klockan 16.20 och på söndagen börjar spelet redan klockan 15.00.

Related Posts

Storsta-vinnarna-av V75-i-sverige
Nyheter

Största vinnarna av V75 i Sverige

Här har vi sammanställt de fem största vinsterna på V75. Läs vidare och ta del av dessa otroliga historier.  1) 67 312 633 kronor: När: